Kaikki blogit puheenaiheesta Harmaatalous

Liikennepalvelulaki - Floppi?

Liikenne- ja viestintäministeriö, Liikenne- ja viestintävaliokunta, Suomen hallitus ja alan lobbaajat kertoivat liikennepalvelulain valmistelun aikana uuden lain tuovan yli 20 000 työpaikkaa taksi että liikennealalle. 

Harmaan talouden torjunta nostaa kustannuksia, mutta ei tuota lisää verotuloja?

Harmaan talouden torjunta nostaa kustannuksia, mutta ei tuota lisää verotuloja?

Politiikoille harmaan talouden torjunta on taikaseinä, josta saa helposti satoja miljoonia lisää verotuloa.

Harmaasta taloudesta

Puhuttaessa harmaasta taloudesta tulee mieleen yleensä epämääräiset rakennusfirmat, pienet ravintolat tai vaikkapa esm 8–10 €:n hiustenleikkauksista, mikä on herättänyt suurta keskustelua. Näillä uutisilla meidän ollaan viemässä harhaan. Toki harmaata taloutta esiintyy tällaisilla aloilla mutta mielikuva on vaarallinen. 

Risikon teesit.Kuin lapsen kirje joulupukille

Toivon että vähän ravistelevampi otsikko voisi saada ministeriön ehkä vastaamaan minulle miksi kaverit jotka varastivat yrityksemme ja yhteiskunnan varoja voidaan jättää tutkimatta ja tuomitsematta.Edellinen voidaan vielä käsittää jollain tasolla.Mutta se että pelastajat kuulema kävivät ystäväni oven takana mutta eivät voineet mennä huoneistoon sisälle ja pelastaa hänen henkensä.Tämä johtui kuulema siitä syystä että minä olin soittanut heidät paikalle eikä kaverini itse.Siksi pyydänkin että Ministeri Risikko kirjoittaa teesinsä neljä ja viisi uudelleen tai selittää mitä hän niillä tarkoitta

ElinaLepomäki johtoon

Kansanedustaja Elina Lepomäki kertoi 13.10. uusislähetyksessä, että paras keino vähentää harmaata taloutta on alentaa verotusta. Poliisivirkojen lisäämisellä ei sitä vähennetä.

Perussuomalaiset ja Kokoomus tukevat veroparatiiseja

Finnwatshin selvitys paljasti eroja puolueiden kannoista veroparatiisien suitsimiseksi. Kaikki eivät suinkaan halua taistella veroparatiiseja vastaan kuin sanahelinällä. 

Perussuomalaisten meppi äänesti veroparatiisien puolesta

Hallituksen harmaantalouden torjunnan hyttysen pie.. !

Voihan ..... Johannes Koskinen (sdp), siis eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja sanoo, että tämä yritysten MUSTALISTA ei riko perustuslakia ???

No vaikka ei rikkoisikaan, niin rikkoo paljon paljon muuta, vaikkapa sen yrittäjän elämän ja siinä samalla mahdollisten työntekijöiden elämän !

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä